Postere

Spre deosebire de anii trecuți, când agențiile înscriau pur și simplu sloganuri pentru echipa lor, acum ele pot crea afișe de promovare pentru reprezentative. Posterele trebuie să fie în format A3. Toate echipele care trimit posterele până la finalul perioadei de înscrieri  (25 iunie, la ora 18:00, pe adresa Monica@IQads.ro) le vor vedea prezentate la Cupa Agențiilor la Fotbal într-un format neconvențional, realizat cu ajutorul AdProduction, și le vor primi la finalul competiției.

Cel mai votat poster va fi evidențiat printre cele înscrise, la Cupa Agențiilor la Fotbal și va fi anunțat pe 28 iunie.

Votarea începe din momentul în care creațiile sunt publicate pe site și durează până pe 25 iunie. Jurizarea va fi făcută online, de către publicul larg (40% din nota finală), dar și de către un juriu (60% din nota finală) format din Marian Bratu (Graphic Designer, AdProduction) și Monica Dudău (Project Manager, IQads).

———————————————————— 1 ————————————————————

Galacticii G7 – GrupȘapte

———————————————————— 2 ————————————————————

Wave Division

———————————————————— 3 ————————————————————

IQads Kadett

———————————————————— 4 ————————————————————

Advice

———————————————————— 5 ————————————————————

Infinit Scorers – Infinit Solutions Agency

———————————————————— 6 ————————————————————

AdProduction

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>