Ultimele 2 zile de inscrieri la Cupa Agentiilor la Fotbal

Publicitarii cu talent la fotbal și dornici să participe la pitch-ul anului mai au timp până mâine, 19 iunie, la ora 23:59, să se înscrie la Cupa Agențiilor la Fotbal, ediția 2013.

Evenimentul organizat de IQads, cu sprijinul AdProduction, solutions partner al acestei ediții, va avea loc pe 28 și pe 29 iunie, la Club Daimon din București. În prima zi vor avea loc meciurile de calificare, iar în cea de-a doua zi turneul final și festivitatea de premiere.

Până în acest moment sunt înscrise în competitie 12 reprezentative din marcomm: Webstyler, Wave Division, Daedalus Consulting, G2 România, Cărturești, Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, Active Soft, REEA, Infinit Solutions Agency, Senior Programming și IQads Kadett. Pe cupaagentiilor.ro/echipe puteți vedea situația updatată a înscrierilor, precum și emblemele echipelor.

Pe lângă mult-râvnitul titlu de Agenția Anului, vor mai fi acordate și alte distincții: Premiul II, Premiul III, Goalgetterul competiției, Cel mai bun portar, Cea mai fairplay echipă, Cel mai frumos gol, Cea mai înfocată galerie și, pentru prima dată în cadrul competiției, va fi premiat și Cel mai bun echipament purtat de o echipă.

Mai mult, echipele participante la Cupa Agențiilor la Fotbal se vor întrece și în creativitate, cu embleme, pancarte și postere realizate special pentru eveniment, în cadrul a trei competiții organizate cu sprijinul AdProduction: competiția emblemelor agențiilor, competiția de creație dedicată posterelor și bannerelor de susținere a echipelor. Toate echipele participante se pot înscrie pentru toate aceste trei competiții până pe 22 iunie, la ora 23:59, prin trimiterea unui e-mail la adresa Monica@IQads.ro, cu creațiile trimise la rezoluție de minim 300 dpi.

Despre Cupa Agențiilor la Fotbal
De șase editii, Cupa Agențiilor la Fotbal este locul tradițional unde reprezentativele din Liga I a marcomm-ului se luptă la pitch-ul anului pentru titlul de Agenția Anului. Înscrierile în competiție se desfășoară între 29 mai și 19 iunie.

Brieful care trebuie rezolvat de fotbaliștii amatori ai acestei ediții e cât se poate de clar: se caută o echipă de minim 6 și maxim 12 bărbați (din care 6 în teren) cu creativitate aplicată, tehnicitate ridicată și (cel puțin) mentalitate de învingător. Cupa se va desfășura și anul acesta în sistem grupe, sferturi, semifinale și finale.

Despre AdProduction
AdProduction a fost înființată în 2002 și pune la dispoziția clienților servicii de print outdoor și indoor, alături de produse de semnalistică și POSM-uri. La acestea se adaugă competențe – de la design la producția in house și ulterior până la montaje în locațiile clienților.

3 thoughts on “Ultimele 2 zile de inscrieri la Cupa Agentiilor la Fotbal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>