Ultimele 3 zile de inscriere la editia a VI-a a Cupei Agentiilor la Fotbal

Publicitarii cu sau fără talent, dar cu fler de sportivi sunt invitați să se înscrie până pe 25 aprilie, ora 23:59, la cel mai dinamic pitch al anului, Cupa Agențiilor la Fotbal susținută de Event Stuff. Înscrierea se face pe baza unei taxe de participare de 200 de euro/echipă și trimițând formularul de înscriere la adresa Monica@IQads.ro. Se pot înscrie maxim 32 de echipe, iar alte informații necesare participanților sunt disponibile pe site-ul competiției cupaagentiilor.ro/fotbal.

Evenimentul va avea loc pe 15 și 16 mai la Club Daimon din București. În prima zi vor avea loc meciurile de calificare, iar în cea de-a doua turneul final și festivitatea de premiere. Fiecare echipă va trebui să fie prezentă maxim 2 ore în fiecare zi a Cupei, chiar dacă doritorii sunt încurajați să rămână după timpul și pofta lor.

Până în acest moment sunt înscrise în competiție 8 reprezentative din marcom, agenții și clienți: Geometry Global, Infinit Solutions, Viva Advertising (Viva Team), Cărturești, Grup Șapte (Galacticii Grup Șapte), pastel (Kvântu’ pastel), Lowe Group (F.C. Lowe – One Big Band) și Ad Production (Ad Production Team). Acestea vor concura pentru titlul de Agenția Anului. Aici puteți vedea situația actualizată a înscrierilor, precum și a logo-urilor sportive înscrise în competiția creativă dedicată Cupei.

Competiția de logo-uri creative este deschisă până pe 5 mai. Acestea trebuie să ajungă în format web și print, tot pe adresa Monica@IQads.ro, ele fiind publicate pe site-ul competitiei pe masură ce sunt înscrise.

Pe lângă titlul cel mai disputat de Agenția Anului la Fotbal, vor mai fi acordate și alte distincții: Premiul II, Premiul III, Premiul pentru cel mai creativ logo sportiv, Goalgetterul Competiției, Cel mai bun portar, Cea mai fairplay echipă, Cel mai frumos gol și Cea mai înfocată galerie.

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads.

Despre Cupa Agențiilor la Fotbal

Cupa Agențiilor la Fotbal este un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competiții creative dedicate industriei publicitare din România, Cupa Agențiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea și include Cupa Agențiilor la Gătit aflată la a II-a ediție și încă două în premieră: Cupa Agențiilor la Karaoke și Cupa Agențiilor la Gaming.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>