Batalia celor 4 Cupe ale Agentiilor

În 2014 ne pregătim pentru mai multe proiecte dedicate oamenilor din agenții, încercând să-i menținem suficient de amuzați și relaxați pe întreg parcursul anului. Îi vom provoca să-și dezvăluie atât aptitudinile creative, cât și cele sportive sau de strategi nebănuiti. Astfel, avem în plan cele două cupe ale agențiilor care deja sunt cunoscute, Cupa Agențiilor la Gătit FLORIOL și Cupa Agențiilor la Fotbal, dar începând din toamnă, căutăm și vedetele muzicale ale industriei împreună cu fanii lor la Cupa Agențiilor la Karaoke și puțin mai târziu, strategi impresionanți care să ne uimească la Cupa Agențiilor la Gaming.

Cupa Agențiilor la Gătit FLORIOL va fi primul proiect delicios de distractiv cu care să începem noul an. Întocmai ca la prima ediție, agențiile se vor întrece în rețete minunate, gătite pe brief, bineînțeles, la cea mai mare competiție culinară dedicată industriei creative din România. Vom încerca să-i găsim pe cei mai creativi bucătari, dar și pe cei mai bucătari dintre creativi. Evenimentul va avea loc pe 9, 10 și 11 aprilie.

Continuăm seria de proiecte cu o cupă deja cu tradiție, Cupa Agențiilor la Fotbal, aflată anul acesta la a șaptea ediție. După cum v-ați obișnuit deja, vom avea agenții cu echipe ambițioase și suporteri gălăgioși, strategii de joc demne de marile ligi de fotbal și multă creativitate sportivă. Competiția va avea loc între 15 – 16 mai și își propune să-i găsească pe acei publicitari din Liga I a marcomm-ului cu talent la fotbal. Cei nehotărâți pot să vadă aici momentele de aur ale reprezentativelor din 2013.

Cupa Agențiilor la Karaoke va fi o nouă competiție dedicată creativilor cu instrumente la purtător, cu voci nebănuite care răsună doar sub duț, dar chiar și ale celor care adoră lumina reflectoarelor, cover-urile și covoarele roșii. Vrem să aflăm cine sunt cântăreții și entertainerii industriei publicitare, dar și nota lor preferată. Îi vom supune la probe care străbat game și portative variate, fiind urmăriți îndeaproape de un juriu specializat. Odată ce dăm startul la înscrieri, toți doritorii sunt așteptați să intre în melodioasa competiție, care va avea loc între 23 – 25 septembrie și pentru care pregătim întreg arsenalul de vedetă la dispoziția lor.

Ultima competiție din an va fi Cupa Agențiilor la Gaming. Îi căutăm pe toți gamerii profesioniști din marcomm, geeks-i sau nu, dar îi încurajăm și pe cei de ocazie sau chiar începători să se alăture echipelor și să înceapă antrenamentele. Așteptăm să vedem strategii deștepte, îndemânare și dexteritate ieșite din comun, dar și multă distracție în și între echipe. Evenimentul va avea loc între 19 – 21 noiembrie, unde îi vom repera pe maniacii industriei, dar și pe cei doar puși pe joacă.

Înscrierile și regulamentele fiecărei competiții vor fi anunțate aici. De asemenea, sponsorii interesați îi pot scrie lui Marin Preda, Business Developer Blue Idea Concept, la adresa Marin@BlueIdea.ro, iar pentru parteneriatele media, Monicăi Dudău, Senior Project Manager Blue Idea Concept,  la adresa Monica@BlueIdea.ro.

Cupa Agențiilor este un concept de evenimente marca Blue Idea Concept.