Despre

Despre Lidl
De la intrarea pe piața romaneasca în 2011, Lidl a devenit unul dintre cele mai  importanţi retaileri din România. În 2015, Lidl lansează Bucătăria Lidl, unde chef Florin Dumitrescu şi actorul Andrei Aradits demonstrează că oricine poate găti simplu şi original.

Bucătăria Lidl e locul de întâlnire a celor care iubesc mâncarea, gătitul şi petrecerea timpului alături de cei dragi în jurul mesei. Creată sub forma unei platforme online, Bucătăria Lidl îşi propune să devină un loc de inspiraţie deopotrivă pentru cei experimentaţi şi pentru cei care îşi doresc să înveţe să pregătească reţete delicioase la preţuri avantajoase.

Despre Electrolux
Cu aproape 100 de ani de experienţă în realizarea echipamentelor profesionale pentru cei mai buni bucătari profesionişti din Europa, Electrolux aduce excelența culinară atât în cele mai renumite bucătarii ale lumii, cât şi în casele utilizatorilor.

Pe platforma The Secret Ingredient, Electrolux propune în fiecare lună un ingredient secret, însoţit de trucuri profesionale pentru a-l integra uşor şi simplu în reţetele realizate chiar în bucătăria proprie. Astfel, Electrolux aduce excelentă în bucătărie nu doar prin tehnologie de top, ci şi prin informaţiile şi sugestiile care dezvoltă creativitatea culinară. Pe platforma pot fi găsite informaţii despre istoria, valorile nutritive, reţete şi idei de folosire a ingredientului secret al lunii în meniul de zi cu zi. Toate aceste sfaturi şi secrete culinare sunt oferite de Electrolux în parteneriat cu Chefi profesionişti.

Despre Zepter
Zepter Internaţional a fost fondat în 1986 iar produsele sale revoluţionează permanent universul gătitului. Vasele Zepter Masterpiece alcătuiesc un sistem unic ce permite o preparare corectă a hranei sănătoase, iar sistemul de vidare VacSy păstrează corect alimentele şi le prelungeşte durata de viaţă. Cu Zepter economisiţi alimente, energie, timp şi bani, dar cel mai important, vă protejaţi sănătatea.

Despre Jacobs
Jacobs Kronung este ceaşcă de cafea aburindă care te trezeşte blând dimineaţa şi îţi promite că vei avea o zi frumoasă. Este Alintaroma care te îmbie şi care te îndeamnă să te opreşti pentru câteva minute şi să laşi vorbele să vină de la sine. Între tine şi cei câţiva prieteni de suflet. Doar voi. Câteva minute. Anul acesta, Jacobs, îşi invita consumatorii la o nouă provocare “Joacă-te cu Jacobs“. Iubitorii cafelei sunt invitaţi să îşi redescopere cafeaua preferată de zi cu zi şi să încerce gusturi deosebite, cu ajutorul reţetelor inovatoare propuse de cafeaua Jacobs.

Despre Bonduelle
Grupul Bonduelle este lider mondial în legume prelucrate și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de legume conservate și congelate din România. Bonduelle este condus de o Viziune în care alimentația vegetală este esențială pentru o viață mai bună, cu impact asupra sănătății și a mediului înconjurător. Dat fiind că alimentația vegetală ar trebui să fie tot mai prezentă la mesele de zi cu zi, Misiunea Bonduelle este să dezvolte cultura de a mânca legume pentru sănătate și plăcere.

Un brand care a câștigat încrederea consumatorilor, Bonduelle a obținut distincțiile Superbrand, Best Buy Award și QuDal.

Despre Samdam
Grupul Samdam oferă de mai bine de 20 de ani  soluţii complete şi personalizate de produse promoţionale, cadouri premium, cadouri business, textile, echipamente de lucru şi programe de loialitate. Experienţă, profesionalismul şi flexibilitatea echipei Samdam le oferă clienţilor încrederea că proiectele lor se afla pe mâini bune, încă de la prima colaborare.

Despre Chef Parade
Conceptul Chef Parade este adus şi dezvoltat în România de către Privileg Catering. Într-un spaţiu modern, Chef Parade Cooking School găzduieşte cursuri de gătit, petreceri, workshop-uri şi team building-uri pentru corporaţii, adresându-se tuturor celor care vor să înveţe, să se relaxeze sau să-şi desăvârşească abilităţile culinare.

Despre Ocean Fish
Ocean Fish este o companie 100% romaneasca, infiintata in anul 1998, fiind liderul de piata la semipreparate din peste, fructe de mare si peste congelat sau afumat. Compania detine o fabrica moderna, utilata la cele mai inalte standarde internationale. Intregul proces de productie are loc sub un sistem de management autorizat al sigurantei produselor alimentare. Ocean Fish a devenit prima optiune a consumatorilor in ceea ce priveste produsele de peste de calitate superioara.

Despre Cupa Agențiilor la Gătit
Creativii ingredientelor, ai prezentărilor şi ai uralelor îşi găsesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agenţiilor la Gătit. Scriem reţetarul Cupei încă din 2013 şi stârnim creativii să se înfrunte  în preparate şi farfurii. Competiţia face parte dintr-un concept mai amplu de întreceri  creative dedicate industriei publicitare din România, Cupa Agenţiilor. Cupa Agenţiilor la Gătit este un eveniment IQads, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Poftă bună! şi La Cucina.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>