PRE-EVENT

Tutorialele tehnice Zepter în agenții

Descriere tutoriale

Învață să gătești corect alimentele: frigerea fără grăsimi adăugate și fierberea fără apă
În vasele Zepter alimentele sunt gătite corect, la temperaturi joase, pentru a nu distruge valorile nutritive ale alimentelor. Astfel, în timpul frigerii nu se formează acroleină, iar prin fierberea fără apă toate elementele nutritive rămân în hrană, nu se evaporă sau se aruncă prin apa în care s-a fiert. Mai mult, tehnologia de construcție a vaselor permit economia de hrană, consum de gaz sau curent electric și se gătesc mult mai repede decât în gătirea clasică.
Alături de trainerii Zepter, veți învăța să faceți o frigere clasică şi o fierbere clasică, urmate de 2 feluri de mâncare de bază.

Cum vă înscrieți
Training-urile vor avea loc la sediul Zepter. Accesul la training nu este limitat la agențiile înscrise în competiție.
Orice agenție din industria de marcomm poate trimite o solicitare inițială de participare la training-urile Zepter la adresa andrei.barbu@iqads.ro, urmând să fie puse în legătură cu un reprezentant Zepter pentru stabilirea finală a datei.
Training-urile se vor desfășura la sediul Zepter și vor dura aproximativ 1 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>