10265376-324495214364666-5101937965752246695-o-cover-800

FreeStay: Publicitarii sa se puna pe repetitii ca sa fie competitia cat mai frumoasa

Vreme trece, vreme vine si ne apropiem de confruntarea celor mai bune voci din publicitate, intre 23-25 septembrie. Proba briefului live de laCupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music o sa va puna intr-o colaborare directa cu trupa FreeStay, alaturi de care o sa interpretati povestioare trase la sorti pe ritmurile melodiilor din repertoriul lor.

Pana pe 12 septembrie va asteptam sa va inscrieti la Cupa; nu va sfiiti, ei sunt foarte de treaba, se vede si din interviul de mai jos. Ne-au spus si ca, foarte curand, vor lansa un single, material original. Convingeti-va singuri:

IQads: Cum ati descrie imaginea pe care vreti sa o transmiteti publicului?
FreeStay: Incercam sa avem o imagine cat mai apropiata si adecvata varstei noastre. Cantam muzica noua, pentru tineri in special. E o imagine fresh, cu zambetul pe buze, cu tenisi in picioare, dar si serioasa atunci cand este cazul.

[ citeste interviul integral pe IQads ] 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>