mandinga-cover-800

Mandinga: Sinceritatea cu care ne prezentam in fata publicului e un element care ne defineste

Membrii trupei Mandinga se numara printre artistii alaturi de care orice publicitar roman isi va putea demonstra talentul muzical la Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music. Mai puteti sa va inscrieti pana pe 12 septembrie. Suntem siguri ca o sa transforme proba vedete vs. publicitari intr-o ay-ay-ay fieeestaaa. Pana atunci, cunoasteti-i putin mai bine. Ne-au povestit noua despre cum se ocupa de imaginea lor publica, despre branduri si despre reclame.

IQads: Care e cea mai importanta lectie despre imagine pe care ati invatat-o de-a lungul anilor de cariera?
Mandinga: Sinceritatea cu care te prezinti in fata publicului credem ca este un element cheie, un atu care de altfel defineste trupa Mandinga. Desigur ca exista o sumedenie de tool-uri pentru a construi in jurul brandului tau, dar la final totul se rezuma la calitatea produsului pe care il reprezinti si la sinceritatea de care dai dovada in fata fanilor. Ambalajul are un rol din in ce in mai mare, dar in cele din urma toata lumea ajunge sa consume si produsul, iar atunci se vad diferentele.

[ citeste interviul integral pe IQads ] 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>