736129-624164594271870-447235960-o1-cover-800

Shift: Imi place foarte mult brandul Jordan pentru povestea pe care o are in spate

Anunț special pentru cântăreți: am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru prima ediție a Cupei Agențiilor la Karaoke by Cat Music. Pe 23 și 24 septembrie, de la ora 18:00, ne întâlnim la Palatul Bragadiru pentru o porție bună de spectacole în care o să fiți vedete alături de mai mulți artiști din industria muzicală românească. Printre ei îl regăsim pe Shift, cu care am stat un pic de vorbă mai jos. Ne-a spus că se încrede în voi, publicitarii, cu cuvintele: “O să facem shooooow!” Pregătiți-vă să cuceriți microfoanele, fete și băieți.

Shift în văzul lumii
Muzica mea a trecut prin foarte multe etape și experimente de-a lungul anilor. A trecut ceva timp până să-mi găsesc o direcție a mea. Față de trecut, cred că ce facă acum e mai simplu și mai la obiect. Pentru mine, muzica înseamnă mesaj, stare și sound; cred că asta diferențiază unii artiști de alții. Mă bucur că, în ultimii ani, publicul a început să fie mult mai deschis, mai receptiv și mai atent la mesaj.

[ citește interviul integral pe IQads ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>