spotlight_800x450_n

Stimati publicitari, mai sunt 2 zile de inscrieri la Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music

Sau nu, nu vă iau așa formal. De la început.

Eterni copii ai publicității, vouă vă aduc vești despre competiția de la sfârșitul lunii și care ne hrănește cu entuziasm. (E mai bine.) Știm acum unde vor răsuna vocile voastre și ale noastre la Cupa Agențiilor la Karaoke by Cat Music: la Palatul Bragadiru. Vrem să petrecem ca-n zilele de vară, până-n seară (târziu de tot), așa că ne concentrăm toate activitățile muzicale și dansante pe 23 și 24 septembrie.

Mai aveți 2 zile pentru a vă înscrie în competiție. Trebuie doar să completați un formular, pe care să-l trimiteți pe adresa iulia@IQads.ro, și să achitați o taxă de participare de 200 de euro/echipă. Acceptăm cel mult 27 de echipe în ordinea înscrierii în competiție. Participanții trebuie să fie obligatoriu angajați/colaboratori ai respectivei companii și să nu fie sau să fi fost cândva cântăreți profesioniști. Altfel, nu e frumos.

Ce vă așteaptă? Niște probe muzicalo-coregrafice, 4 la număr:

Proba melodiei echipei – proba vocală pregatită integral dinainte de competiție;

Proba Cat Music – Echipele participante aleg o piesă din repertoriul selectat al artiștilor Cat Music și o interpretează alături de artistul ales;

Proba pe un brief live – o provocare trasă la sorți care presupune că echipa să inventeze o poveste, pe care apoi să o ilustreze pe scenă;

Proba Blue Air – adaptarea pe note muzicale și în pași de dans a instrucțiunilor de siguranță ale unui echipaj de bord. Mai multe informații, aici.

Cu artiștii Cat Music am tot vorbit până acum și toți se pregătesc de confruntare. Moderatorul evenimentului din Palatul Bragadiru va f iCRBL, iar pe scenă veți cânta alături de Smiley, Delia, Mandinga,CabronVoltajFreeStayWhat’s UpElena Gheorghe, Shift și Giulia.

Haideți cu înscrierile, voi care vă știți amatori de karaoke și n-aveți nevoie de 7 beri ca să vă ia pe sus microbul scenei. Cum să ratăm ocazia de a cânta împreună? Păi ori suntem cântăreți, ori nu mai suntem. [Și suntem.]

Despre Cat Music
Cat Music este principalul jucător din industria muzicală românească. De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au făcut parte trupe-fenomen care au scris istorie: O-Zone, Andre, 3 Sud Est, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Ro-Mania, Valahia și multe altele.

Cu o cotă de piață de peste 30% și un catalog ce depășește 6000 de piese, Cat Music reprezintă unii dintre cei mai influenți și de succes artiști ai momentului -  Delia, Elena, Smiley, CRBL,  What’s Up, Andreea Banica, Giulia, Voltaj, Mandinga, Shift și alții. Artiștii de top din portofoliu și cei peste 1 milion de abonați la canalul de YouTube sunt atuurile care confirmă poziția de lider a Cat Music. Mai multe informații pe catmusic.ro și facebook.com/CatMusicRomania.

Despre Blue Air
Blue Air și-a început activitatea cu două aeronave, 4 rute și 35 de angajați, pe 13 decembrie 2004, aceasta fiind fondată din dorința de a crea o companie românească care să ofere călătorii sigure, confortabile, la un preț accesibil. Astăzi, la aproape 10 ani de la lansare, Blue Air a ajuns în topul companiilor aeriene din Europa, fapt demonstrat de cei peste 10,5 milioane de pasageri care au ales serviciile companiei, iar dezvoltarea continuă.

Despre Cupa Agențiilor la Karaoke by Cat Music
Un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competiții creative dedicate industriei publicitare din România, Cupa Agențiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea și include Cupa Agențiilor la Fotbal, aflată la a VI-a ediție, Cupa Agențiilor la Gătit, aflată la a II-a ediție și încă o competiție în premieră: Cupa Agențiilor la Gaming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>