spotlight_800x450_@

Vrem sa incoronam Agentia Anului la Karaoke. Cin’ sa fie, cin’ sa fie?

Daca doi îți spun că ești beat, du-te și culcă-te. Just. Pe de altă parte, dacă întreg Palatul Bragadiru te aplaudă, nu mai contează cât de beat ești. Mergi liniștit pe culmile gloriei, cântăreț trebuia să te faci și, la ce voce ai, nu e niciodată prea târziu.

Așa o să decurgă lucrurile la Cupa Agențiilor la Karaoke by Cat Music, care se tot apropie la orizont. Pe 23 și 24 septembrie, cântăreții amatori o să cânte pe scenă – și-ntre ei, și cu vedete. Anume: Smiley, Delia, MandingaCabronVoltajFreeStayWhat’s UpElena Gheorghe, Shift și Giulia. O să fim și moderati, ca să nu întrecem calul. Responsabil: CRBL. Așteptăm, deci, agențiile. Cu surle, trâmbițe și o gașcă mare de susținători proprii la Palatul Bragadiru.

Pe post de numărătoare inversă, listăm primele 10 echipe îndrăznețe, formate de publicitari dispuși să ne arate live, pe scenă, ce e ăla karaoke. E vorba de The Creionetics (Creionetica), SOUNDS like FIVE’S (FIVE’S), FREE SPIRITS (Free Communication),   Geometry Global, NIELSEN’S DoReMeERKATS (Nielsen), Motion Vision Communication, PRIME, Sud Est Top Production, FCB Bucharest si Advice Students Romania.

Premiile sunt felurite. Cat Music va premia cea mai bună reprezentație și cel mai bun band act cu artiști din portofoliul său, precum și cea mai bună copertă de album dintre cele create de către agenții.

Juriul va desemna Agenția Anului la Karaoke (locurile I, II si III), cea mai curajoasă echipă creativă, cel mai bun exemplu de teamwork, cea mai bună prezență scenică, cele mai ingenioase nume și logo-uri ale echipelor.

În cadrul probei speciale, Blue Air va acorda mai multe bunătăți de călătorie celor mai reușite și originale 3 interpretări (premiul I, II și III): bilete roundtrip oriunde vedeți cu ochii (și zboară Blue Air), vouchere pentru bagaj de cală și produse promoționale.

Vă ținem la curent cu tot ce mișcă, participanți și alte pregătiri: de mâine mai avem de numărat numai 7 zile până la cântările de karaoke. Noi revenim la treabă, să facem totul frumos.

Despre Cupa Agențiilor la Karaoke by Cat Music
Un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competiții creative dedicate industriei publicitare din România, Cupa Agențiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea și include Cupa Agențiilor la Fotbal, aflată la a VI-a ediție, Cupa Agențiilor la Gătit, aflată la a II-a ediție și încă o competiție în premieră: Cupa Agențiilor la Gaming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>